Trooper

Dit jaar starten we bij Scouts Hellegat met een nieuw initiatief, Trooper.
Klik hier om naar onze trooperpagina te gaan.

Wat is Trooper?
Trooper is een online winkelplatform waar je terecht kan voor al je online aankopen bij zeer veel verschillende webshops.

Hoe werkt dat juist?
Wanneer je normaal online shopt, ga je meteen naar de winkel waar je iets wenst te bestellen. Bij trooper ga je eerst langs de 'Trooperpagina' van de gewenste organisatie die je wil steunen.
Je kiest hier voor Scouts Hellegat en wij krijgen dan een kleine commissie op wat jij betaalt voor het product dat je wil kopen.
Nadat je dit hebt gedaan kan je zoveel online shoppen als je wil en ondertussen Scouts Hellegat steunen, zonder daar zelf 1 cent extra voor te betalen!
Dit kan volledig anoniem gebeuren of u kan uw naam en emailadres invullen en dan krijgt u een mail met het bedrag dat uw aankoop heeft opgeleverd.

Het kost mij dus niets extra?
Dat klopt volledig. De winkel geeft ons een commissie en de koper betaalt hiervoor absoluut niets extra.

Wat kan ik bestellen via Trooper?
Echt alles! Enkele van de grootste online winkels van België zijn aangesloten bij trooper.
Je kan dus bijna alles kopen via de winkels die meedoen met trooper.
Dit gaat van normale huishoudproducten tot elektronica en kleding.
Je kan zelfs pizza bestellen via onze trooperpagina of meteen een reisje naar Italië boeken!
Er doen al ongeveer een 150 winkels mee, zeker de moeite dus!

Bedankt voor uw steun!
Trooper Logo