Kampterrein

Kampterrein te huur in Mortehan (Bertrix)

Vanaf de zomer 2018 verhuren we met Scouts Hellegat & Oud-Scouts Hellegat ons eigen kampterrein gelegen in het kleine dorpje Mortehan vlakbij Bertrix.

Het kampterrein is een grote weide van 6500 vierkante meter gelegen temidden van bossen en tegelijk in een mooie bocht van de Semois, ideaal dus als kampplaats!

We verhuren het kampterrein in periodes van 14 dagen en richten ons hierbij op groepen tussen de 60 & 85 personen, gezien formaat van de weide.
Momenteel nemen we enkel reservaties aan voor 2018 & 2019

Wil je wat meer informatie waarom we een eigen kampterrein hebben aangekocht?
We leggen het met plezier uit op deze pagina!

Interesse in ons kampterrein?
Contacteer ons dan via mortehan@scoutshellegat.be

Praktische info

Benieuwd of onze kampplaats nog vrij is in bepaalde periode?
Check dan eerst onze kalender!

• Kampterrein ligt in het dorpje Mortehan, deelgemeente van Bertrix wat ongeveer op 200 kilometer rijden ligt van Antwerpen
  • Je kan het terrein  vinden op Google Maps via deze link
  • Terrein is ongeveer 6500 vierkante meter groot en helt in aantal plateaus af tot aan de Semois die met een leuke bocht onderaan het terrein ligt
  • Terrein is met de auto en (kleine) vrachtwagen bereikbaar en heeft 3 versterkte parkeerplaatsen op terrein zelf (via een private weg waar verkeer erg beperkt moet blijven)
  • Onze kampplaats ligt in het midden van de bossen waarin mag gespeeld worden
  • Via de gemeente voorzien wij afvalbakken op het terrein met de nodige uitleg qua sorteren
  • Water kan gehaald worden bij een adres is het dorp via zelf meegebrachte bidons en dergelijke.
  • Op datzelfde adres is er een plaatsje voorzien voor een frigo/diepvriezer waar je ook elektriciteit kunt gebruiken om powerbanks e.d. op te laden
  • Wij zorgen voor alle communicatie met de gemeente, brandweer en dergelijke

Komende maanden brengen we alles in orde om klaar te zijn tegen 1 juli 2018
Je kan intussen al een hoop foto's vinden op deze pagina

Prijzen kampterrein

We verhuren onze kampplaats voor een vast bedrag van 1000 euro voor 14 dagen. Die prijs is berekend op groepen van 60 à 85 personen aangezien het terrein qua
grootte gemaakt is voor dat aantal personen. Prijzen vanaf zomer 2019 zijn nog even onder voorbehoud.

We vragen bij reservatie een waarborg van 700 euro. Op het einde van het kamp verrekenen we het verbruik van water, elektriciteit en afval via de waarborg.
Eventuele schade wordt ook via de waarborg afgerekend.

We wijken niet af van de vaste prijs en de vaste huurperiodes per 14 dagen.
Als je het terrein wilt huren als kleine groep is het dus ook aan die voorwaarden.
Je kan uiteraard proberen om het te delen met een andere kleine groep!

Contract, afspraken & huisreglement

Omdat we op goede voet willen staan met alle buurtbewoners en eigenaren van de terreinen en bossen rond onze kampplaats zijn de nodige afspraken nodig.
Deze kun je vinden in het huisreglement wat achteraan het contract te vinden is.

Als we (gegronde) klachten krijgen vanuit de buurt of gemeente gaan we een deel van de waarborg inhouden, zoals beschreven in het huisreglement.
Het zijn echt basisregels waar we dus ook streng over zijn.

Omgeving